Kérdésed van? Várom hívásod! +36305999599

Rólam


9 éves korom óta fűzök gyöngyöket. Kezdetben csak a műanyag , gyerekeknek gyártott játék gyöngyökből készítettem nyakláncnak mondható ruha kiegészítőt, amikor elhatároztam hogy férjhez megyek, és ahhoz csinosnak kell lennem. 

Hamar elfűztem a készletet, így  az utcán kitelepedve árultam az arra elhaladó járókelőknek, akik álmaimat támogatva pénzt tettek le , ami természetesen akkor még egy aranyos kislány tekintete miatt volt.

Az így megszerzett összegeket először üveg, majd egyre értékesebb gyöngyökbe fektettem, és Szentendre fagyizóit járva adtam el az akkor már bizsunak mondható ékszereimet. 

Érettségi után már igényes , drágakövekből is készített ékszereket is készítettem. Egy nyári munka alatt szerzett keresetemből elvégeztem Magyarország legszínvonalasabb  ékszerbecsüs iskoláját, ahonnan a drágakő ismereteket a mai napig fejlesztem és használom ékszereimben. Showroomok, ÁsványBörzék, TV műsorok és megjelenések közepette letettem az ötvös okj-t is, amivel rengeteg tapasztalatot szereztem. Hogy ez szerelem -e? Lehet… azt mondják az átalakul szeretetté. Az OhMyPearlel 16 év után is ugyanolyan, sőt, napról napra erősebb a tűz, a rajongás , a tisztelet és az a mindent elsöprő vonzalom , amit egymás iránt érzünk.  

Turi Glória 

tulajdonos, ékszertervező

 

OhMyPearl:

Kezdetben 14 éves lehettem, amikor nevet kapott az, amit akkor még nem tudatosan alkottam: Glória ékszer , s mivel a  nemzetközi vizek is tervben voltak , ezért GloriAccessories névre is hallgatott az akkor még igen kezdetleges alkotásaim. 22  éves voltam, amikor az ötvös felvételi napján megismerkedtem  egy hölggyel , akinek egy beszélgetésünk során elsőre kipattant az ötlet:

“ Ha ennyire imádod gyöngyöket, miért nem leszel OhMyPearl ?”

Így lett a név. Azóta a PearlGirlök, azaz a hölgyek , akik az ékszereimet viselik így nevezték el magukat, engem pedig mindenki OhMyPearlnek, vagy Miss Pearlnek. 

OhMyStone:

Az OhMyStone vonal nagyjából egyszerre született az OhMyPearlel. A férfiak jelentették számomra mindig is az inspirációt, és ásványokból is készítettem már férfi karkötőt, így adott volt, hogy a férfiakat , akikért mi nők, élünk - halunk , rajongunk, megilleti őket egy külön márka . Legalább annyira szeretek férfi ékszereket készíteni , mint nőit!

OhMyPearlDress:

A gyöngyök napjaink ikonjainak, anyáinknak és az összes nőnek elengedhetetlen kelléke ahhoz, hogy elegánsak, nőiesek és méltóságteljesek legyünk. Egy nő ékszere mindig egy gondolkodásmódot , egy érettségi szintet tükröz. Elárulja, hol is tartunk, szerelmesek vagyunk e, vagy épp újra kezdünk. Ezek a történetek inspiráljàk OhMyPearlt, aki a 15 év ékszerkészítés után itt ma megvalósította egy régóta dédelgetett álmát: az OhMyPearlDress-t!

OhMyPearl előtt:

2000-es évek

Első nap az oviban

Itt már érdekelt a divat és értettem is hozzá

2014 kollekciója

Műhely még a konyhapulton

Első komolyabb címlap fotózáson (Esküvő Magazin)

Itt már OhMyPearl és OhMyStone-ként 

Beköltöztem a Wedding Showroom-ba

Elkészült a webshopom