Kérdésed van? Várom hívásod! +36305999599

Szűrés
Ár (Ft)
6 000 Ft - 12 000 Ft
Termék státusza

KONZULTÁCIÓK

4termék 14
Szerelmesek, testvérek, anya -lánya, barátok, barátnők közös karkötő tervezése, ahol közösen választhatjátok ki leendő karkötőitek fazonját, a hozzávaló ásványokat tetszés szerint, és az én szempontjaim segítségével összeválogatjátok, közös élmények és érzelmek alapján.
A konzultáció ára: 12.000 Ft
Időtartam: körülbelül 45 perc
Rendelhető
12 000 Ft
Vannak az embernek nehézségei, gátlásai, feldolgozatlan traumái, vagy épp egészségügyi problémái. Ezeknek különböző okai és ismerete alapján közösen állítunk össze olyan ásványokat, melyeket hozzárendelt szerepei / feladatkörei és múltja alapján a probléma megoldását segítik rezgéseikkel. Ezek a beszélgetések általában mélyebbek, érzelmesebbek, hiszen az ásványok hatásának ereje nem a tünetekre hat, hanem a problémák gyökereire.
A konzultáció ára...
Rendelhető
12 000 Ft
Gyakori általánosítás, hogy a csillagjegyek szerint vannak meghatározva , kinek milyen ásványra van szüksége akár tudatosan, akár az ásványok határozása szerint. A konzultáció során a lehető legegyszerűbb módon pár perc alatt kiderítjük, melyik ásványok tartoznak hozzád, és miért . Ez később azért is fontos lehet, mert az ott elhangzottak alapján a drágakövek, az ásványokból készült ékszerek viselése, vagy azoknak vásárlása új értelmet nyer.
A kon...
Rendelhető
8 000 Ft
Az esküvő egy egész életre szól, így a nagy napon minden részlet számít, pláne nekünk, hölgyeknek. Nagyon fontosnak tartom, hogy a menyasszonyi ékszert ne csak az tegye azzá , hogy egyedül az esküvőnkön lehet hordani, így igyekszem a közös tervezés során mindig igazodni a hétköznapi ruhatárhoz, igényekhez, hogy az ékszer máskor is viselhető legyen, és örökre hordozza a szép emlékeket!
A konzultáció ára: 6000 Ft, ami levonásra kerül az elkészült ékszerből...
Rendelhető
6 000 Ft