Kérdésed van? Várom hívásod! +36305999599

Malachit Medál
Malachit Medál
34 000 Ft

Malachit Medál

Malachit Medál
Malachit Medál
Malachit Medál
Malachit Medál
Egyedi csiszolású Malachit ásvány japán üveggyönggyel befolalva, turmalin, lápisz -lazuli, spinell és swarovski kristállyal díszítve

A malachit a szexualitás köve, ám nem csak a menstruációs ciklusokra és a libidóra gyakorolt hatása miatt ( férfiaknál és nőknél egyaránt ), hanem mert segít megkülönböztetni a szexuális feszültség eredetét is, hogy az érzelmi -vagy csak testi vágy? Más döntőképességet is fokoz, így a mindennapokban is előszeretettel viselik!

A turmalin ( rózsaszín ) szintén óriási szerepet játszik a szexualitásunkban: szerelmeskedés közben oldja a félelmeket, megérteti velünk gátlásainkat.

Lápisz Lazuli ( kék ), a királyok köve, mely a gyönyörű színén kívül a királyok nagy kedvence volt az ókorban. Viselőjének önbizalmat ad , segít minket hogy kiálljunk az igazunk mellett, oldja a bennünk lévő feszültséget

Minden termék kézzel készül, így minden termékem egyedi és megismételhetetlen, két egyforma darab nem készül. A megrendelést követően a képen látható darabhoz egy nagyon hasonló darabot készítek csak Neked.
Raktáron :  1 db
34 000 Ft
Adatok
Kategória
nyaklánc
Nem
Női
Cikkszám
OMP-004
Hasonló termékek