Kérdésed van? Várom hívásod! +36305999599

Konzultációk

Menyasszonyi Konzultáció 
Az esküvő egy egész életre szól, így a nagy napon minden részlet számít, pláne nekünk, hölgyeknek. Nagyon fontosnak tartom, hogy a menyasszonyi ékszert ne csak az tegye azzá , hogy egyedül az esküvőnkön lehet hordani, így igyekszem a közös tervezés során mindig igazodni a hétköznapi ruhatárhoz, igényekhez, hogy az ékszer máskor is viselhető legyen, és örökre hordozza a szép emlékeket! 
A konzultáció ára: 8000 Ft, ami levonásra kerül az elkészült ékszerből
Időtartam: körülbelül 1 óra

Melyek az én ásványaim?
Gyakori általánosítás, hogy a csillagjegyek szerint vannak meghatározva , kinek milyen ásványra van szüksége akár tudatosan, akár az ásványok határozása szerint. A konzultáció során a lehető legegyszerűbb módon pár perc alatt kiderítjük, melyik ásványok tartoznak hozzád, és miért . Ez később azért is fontos lehet, mert az ott elhangzottak alapján a drágakövek, az ásványokból készült ékszerek viselése, vagy azoknak vásárlása új értelmet nyer.
A konzultáció ára: 8000 Ft
Időtartam: körülbelül 1 óra

Milyen ásványra van szükségem?
Vannak az embernek nehézségei, gátlásai, feldolgozatlan traumái, vagy épp egészségügyi problémái. Ezeknek különböző okai és ismerete alapján közösen állítunk össze olyan ásványokat, melyeket hozzárendelt szerepei / feladatkörei és múltja alapján a probléma megoldását segítik rezgéseikkel. Ezek a beszélgetések általában mélyebbek, érzelmesebbek, hiszen az ásványok hatásának ereje nem a tünetekre hat, hanem a problémák gyökereire.
A konzultáció ára: 13.000 Ft
Időtartam: körülbelül 1 -1,5 óra

Páros karkötő készítés 
Szerelmesek, testvérek, anya -lánya, barátok, barátnők közös karkötő tervezése, ahol közösen választhatjátok ki leendő karkötőitek fazonját, a hozzávaló ásványokat tetszés szerint, és az én szempontjaim segítségével összeválogatjátok, közös élmények és érzelmek alapján. 
A konzultáció ára: 9000 Ft
Időtartam: körülbelül 45 perc

A konzultációkra az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.