Megérkezett a Valentin napi kapszula kollekció! Nézz szét a Valentin nap menüpontban!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36305999599

Szűrés
Kategória
Termék státusza

Valentin nap

Az OhMyPearl szellemisége szerint a szerelmünket minden egyes nap szeretni kell. Akkor is ha épp nem könnyű, akkor is ha a legsötétebb oldalát mutatja, és néha akkor is, amikor már feladnánk a Vele folyó harcot…

A szerelem nem könnyű dolog. A szeretet és a gyűlölet minden fajta formában találkozik, összeér , és mi a kettő közti vékony határon próbálunk kormányozni. Van hogy fürdünk a szeretetben, van hogy kibillenünk az egyensúlyból és beleesünk oda, ahol gyűlöletet ébreszt bennünk a valóság : a mi szerelmünknek is vannak hibái.

A szerelem az az érzés , ami nélkül lehet élni, de minek? Egy férfi és egy nő nélkül is lehet élni, de nem akarunk. Testestől lelkestől vágyunk rá, óvjuk és védelmezzük. A Valentin napja a szerelmeseké! Bár az igazi kapcsolatokban mindennapos Valentin szelleme, s nem vagyok a híve ennek az ünnepnek , mégis valahol mindenkit megérint , körbe jár , és akár csak egy születésnap: a szerelmet is ünnepelni kell.

Lehet nem ez az alkalmas perc, nem az évfordulónk, csak egy naptári nap, egy újabb február 14. ami óhatatlanul is az eszünkbe juttatja:

Mennyire hálás vagyok, hogy vagy nekem!

 


8termék 18